Egen tid

Ja, det har jag nu! :) Slappandes i soffan med datorn i knät.
Bebis sover! Hoppas för natten, vilket betyder att hon kanske sover ca 5-6 h om jag har tur.. annars är det matdags var tredje timme, vissa kvällar blir det lite intensivare, men det gör inte så mycket om hon bara sover lite längre sen.. 
 
Det är iallafall skönt att hon börjar sova lite längre nu. Funderar på om det hänger ihop med att hon har lite längre vaken-perioder? 
 
Annars ska vi bara försöka träna med att sova själv i spälsängen lite mer. Mestadels sover vi tillsammans och delar på min 180 säng och det har varit mest mysigt, samtidigt som hon sover bättre då.
Men nu har hon börjat förflytta sig! haha
Vaknar oftast att hon ligger typ slickad mot mig och då har vi separata täcken! Känner att jag sover rätt så stelt nu förtiden. Rädd att jag ska rulla över henne eller nåt liknande! (hört att det är rätt så ovanligt men iallafall!) 
Vi får se hur det blir med spjälsängen inatt..
 
Jag borde nog använda tiden till lite sömn jag med nu. Idag blev det inte mycket vila när jag hade småsyskon på besök. Full rulle från tidig morgon till kväll! Men mysigt hade vi, fast Vilja var lite gnällig!? (hon är annars supersnäll) Tor kanske det beror på att hon inte fick all min uppmärksamhet, utan fick dela med sig lite idag :) Bara nyttigt tror jag! Fast oandra sidan kan hon ju inte bli bortskämd av kärlek!
 
 
 
 
Älskade barn! Ibland känns det som jag ska spricka av kärlek!